Dungeons & Dragons

Een selectie van topspellen uit onze spellenkast. Wilt u spellen bestellen van deze lijst of heeft u vragen over andere spellen? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel:

043-3114586 contact@dewindroosspellen.nl

D&D Player’s Handbook 5E
Het Player’s Handbook is een essentieel naslagwerk voor iedere Dungeons & Dragons speler. Het bevat alle regels voor het creëren van karakters en hun voortgang, achtergronden van het verhaal en skills, exploratie en gevechten, uitrusting, spells, en heel veel meer. Gebruik dit boek om interessante karakters te maken uit D&D’s meest iconische rassen en klassen. Hardcover, 320 pagina’s
€ 49,95
D&D Monster Manual
Een must voor iedere Dungeon master. In dit boek vindt je een groot scala aan monsters en vijanden voor Dungeons and Dragons 5e Editie. Hardcover, 320 pagina’s
€ 49,95
D&D Starter Set
De ultieme manier om te starten met het wereldberoemde rollenspel Dungeons and Dragons. In deze set zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen; vijf voorgemaakte personages, een avontuur waarbij de regels stap voor stap worden uitgelegd en dobbelstenen.
€ 19,99
D&D Essential Kit
In deze uitgebreide starter set zit alles om nieuwe spelers te introduceren in de wereld van Dungeons and Dragons. Met een compacte gids om personages te bouwen, dobbelstenen en een groots avontuur met kaarten en plattegronden is dit de ultieme set voor de beginnende D&D speler.
€ 24,99
Dobbelstenen

Alle sets bevatten 7 verschillende dobbelstenen; vier-vlaks, zes-vlaks, acht-vlaks, tien-vlaks ingedeeld in eenheden, tien-vlaks ingedeeld in tientallen, twaalf-vlaks en een twintig-vlaks dobbelsteen. Ideaal voor Dungeons and Dragons en andere rollenspellen.

Polydice monochroom
€ 7,95
Polydice speckled
€ 9,95
Polydice multicolour
€ 11,95