Lockdown tot 19 januari

Bestelservice

En dat was het einde van het eerste jaar van de Windroos! Helaas een paar weken eerder dan gepland, maar er is genoeg te doen in de winkel. Bijvoorbeeld de voorbereiding voor de webshop!

Dankzij iedereen die vanaf september langs is geweest is de winkel in goede conditie en kunnen we het tot 19 januari zeker uithouden.
Om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk verder kan met hobby’s en kerstinkopen, zetten we een tijdelijke bezorgservice op tot aan de kerst. Daarna zetten we alles in om de webshop klaar te maken. Voor vragen, bestellingen of andere info houden we jullie graag op de hoogte de Facebook pagina, de nieuwsbrief en op de website.

Bestel je kerstcadeaus!
Vanaf woensdag 16 december zijn we op verschillende manieren te bereiken:
Telefonisch via 043-3114 586 van 11:00-17:00, via e-mail op contact@dewindroosspellen.nl of via Facebookchat: windroosspellen te bereiken.
Vermeld welk(e) spel(len) je wilt hebben, je contactgegevens en hoe je wenst te betalen (overmaken, Tikkie of cash aan de deur) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Voor bestellingen binnen Maastricht proberen wij je bestelling dezelfde dag nog te bezorgen. Voor bestellingen tot 15km binnen NL kunnen we bezorgen op zondag en/of maandag avond.

Online
Onlangs hebben we onze 200ste volger op Instagram mogen verwelkomen! We zullen ook tijdens de lockdown blijven posten, dus je hoeft niets te missen in deze vreemde weken.
Ook op Facebook groeien we steeds groter. Mocht je in contact willen komen met de winkel; via facebook, Instagram of e-mail blijven we natuurlijk bereikbaar.

Voor nu de beste wensen en stay safe!