Ons Verhaal

De Windroos
sinds 2020

De Windroos is dé spellenspeciaalzaak in hartje historisch Maastricht, tussen het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Onze passie is spellen voor iedereen, van de allerjongsten tot de alleroudsten. Van de klassiekers als Risk of schaken, tot de modernste bord- en kaartspellen, De Windroos heeft een spel voor iedere gelegenheid.

Erik
Al jaren leef ik in een wereld vol spellen en avonturen, vol trollen, tovenaars en buitenaardse wezens. In 2017 heb ik mijn eigen spel gemaakt; Castellum: Maastricht, over de historische belegeringen van de stad. Later heb ik in de beroemde Vlieg-er-uit gewerkt; de oudste spellenwinkel van Maastricht, tot de verhuizing in 2020. Vanaf toen was het mijn beurt om nieuwe spelers mee te nemen naar nieuwe werelden vol avontuur!

We zien je graag in onze winkel.

Ons assortiment:
Bordspellen, familiespellen, gezelschapsspellen, kinderspellen, kaartspellen, speelkaarten, bordspelen van over de hele wereld, dobbelspellen, Dungeons and Dragons (D&D) boeken, dobbelstenen, RPG’s, miniaturen, Games Workshop, Warhammer Age of Sigmar (AoS), Warhammer 40.000 (40K), mini’s, Magic the Gathering (MtG) en meer trading card games.

Onze merken:
999 Games, White Goblin Games, Dungeons and Dragons, Magic: the Gathering, Games Workshop, Asmodee, HOT Games en nog veel meer!

Spellenrecensies van Boardgameheaven: https://www.youtube.com/channel/